top of page

Wie zijn wij?

logo Young Zonta Brugge.jpg

Young Zonta Brugge (Golden Z Brugge) is een club voor jongeren tussen 19 en 25 jaar. Met hulp van Zonta Brugge hebben we de eerste Golden Z club opgericht in België.

 

Zonta is een internationale serviceorganisatie die de situatie van de vrouw wereldwijd wil verbeteren. Wij hopen met 26 leden ons steentje bij te dragen en een verschil te maken.

 

Naast onze jaarlijkse fundraising vergaderen we maandelijks en organiseren we activiteiten om het welzijn binnen de club te garanderen.

Goede doelen

ONT-moeting is een ontmoetingsplaats voor mensen met een psychische kwetsbaarheid waarbij deze mensen zelf zorgen voor de uitbating van ONT-moeting. Ze worden hierin ondersteund door collega’s die werkzaam zijn in

voorzieningen geestelijke gezondheid.

 

Talita asbl biedt opvang, huisvesting en begeleiding voor meerderjarige vrouwen, zowel alleenstaand of met kinderen, die tijdelijk omwille van

uiteenlopende omstandigheden geen woonst meer hebben. Jaarlijks helpen ze een 60-tal vrouwen met hun kinderen.

 

ERAN Fonds voor Vrouwen

 

draagt bij tot een wereld waarin vrouwen en meisjes een stem, middelen, keuzes en kansen hebben om zich vrij en zelfbewust te ontwikkelen. Ze steunen initiatieven die de maatschappelijke integratie, fysieke en psychische integriteit, opleiding en onderwijs, gelijke rechten en vrouwen bevorderen. Young Zonta Brugge steunt 1 project binnen dit fonds.

Young Zonta Brugge.jpg

Fundraising

Jaarlijks organiseert Young Zonta Brugge een fundraising. De opbrengst van dit evenement wordt integraal geschonken aan 3 goede doelen, die we zelf uitkiezen.

 

Via onze Facebookpagina, met een bereik van 500+ mensen, worden onze sponsors in de schijnwerpers geplaatst. Je kan ze op verschillende manieren opmerken: het sponsorboekje, de tombola met prachtige hoofdprijzen … Dankzij hen is het mogelijk om onze fundraising te organiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

125160104_10220664426655260_335905653180
bottom of page