top of page

Nieuws

Ook Zonta Brugge poetst vandaag mee voor een gezonde mond!

zonta tanden.jpg

Zonta Brugge is niet alleen een actieve groep dames die zich inzet voor lokale goede doelen en sociale projecten waarbij de vrouw centraal staat.

Wij zijn ook nog een mooie groep gelijkgestemde vriendinnen die net een zalig weekendje Antwerpen achter de rug hebben! De boog moet niet altijd gespannen staan! En dat het deugd gedaan heeft!

KMSKA 2.jpg
KMSKA.jpg
KMSKA4.jpg

Schenking van diepvries, Kenwood keukenrobot en mixer aan sociale restaurants Lucien en Lizette.

project 1.jpg
Zonta Brugge verkoopt paaseieren, waarbij de opbrengst volledig naar onze goede doelen gaat.
Wil je ons steunen? Ga dan zeker naar onze SHOP!
paasactie.jpg
rose day.jpg

Twinning met @Zontaclub Ieper in ons mooie Brugge en prachtige restaurant @denducdebourgogne

SprekerJo Berten die gidst en verschillende boeken schreef over Brugge.

twinning 3.jpg
twinning.jpg
receptie.jpg
Hoe zit een reportage in elkaar? Hoeveel werk en tijd kruipt hierin? Hoeveel medewerkers voor 1 reportage? Journalist @willemvanmullem kwam het ons vertellen.

De dames van Zonta Brugge met hun koekjeszakken. © RV
 

Zonta zet honderd vrijwilligers ‘in de koekjes’


BRUGGE/KNOKKE-HEIST

Zonta Brugge zet honderd vrijwilligers ‘in de koekjes’. Dat doen ze ter gelegenheid van de internationale dag van de vrijwilliger. Zonta is een internationale organisatie die zich inzet om de situatie van vrouw en kind - regionaal, nationaal en internationaal - te verbeteren. Zonta Brugge telt 33 vrouwen.

Zonta Brugge streeft dan ook al jaren naar een betere wereld voor vrouw en kind. Dat doen ze met heel wat projecten en acties. Deze week ondersteunen ze bijvoorbeeld de campagne ‘Zonta Says NO to Violence Againtst Women’.

Vele regionale projecten werken dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers. En die wil Zonta nu bedanken. Honderd zakjes werden gevuld met koekjes van Oud Huis Deman en een bedanking: ‘Jij bent koekegoed’.

70 vrijwilligers van Welzijnsschakel Integraal uit Brugge, een ontmoetingshuis dat ondersteuning biedt aan mensen met beperkte kansen of in sociale uitsluiting, en 30% mensen van Warm Nest uit Knokke, een inloophuis voor mensen met kanker, krijgen maandag een zakje en werden op die manier ‘in de koekjes’ gezet.
 

Tim Lescrauwaet 04-12-22, 08:45 Laatste update: 04-12-22, 12:39

WN2.jpg
koekjes.jfif

'Everything will be Fine' een fantastische samenwerking met Zonta Damme

bottom of page